Inhoud

Vers houtElk nummer biedt een breed palet aan artikelen, beeldreportages, interviews en recensies. Uiteraard bestrijken de onderwerpen het volledige permacultuur-spectrum, want permacultuur is meer dan tuinieren! We besteden ook de nodige aandacht aan sociale permacultuur en houden van verschillende invalshoeken.

Alle tot op heden verschenen nummers hebben een eigen pagina met de inhoudsopgave en het redactioneel en twee artikelen als pdf.

Vaste rubrieken

Er zijn enkele vaste rubrieken die in elk nummer terugkomen. Zo zoomen we elke keer in op een plant. Verwacht geen doorsnee voorstelling of een encyclopedische uiteenzetting, we gaan vooral ook de minder gekende kantjes van die planten bekijken. Dit doen we sinds nummer 8 ook met een dier. Daarnaast hebben we telkens een vaste column en een beeldreportage. Ook beantwoorden we meestal een ingezonden vraag en plaatsen we een recensie.

De cartoon wordt getekend door en de strip door Bart van der Kraan.

Interactie met de lezers en abonnees

We houden van interactie met jou, onze lezers. We vinden je mening belangrijk en luisteren ook graag naar prangende problemen die we misschien kunnen oplossen. Stuur je vraag naar info@permacultuur-magazine.eu.

Een antwoord krijg je zeker, maar bovendien kan je vraag, samen met het antwoord, opgenomen worden in de rubriek Ingezonden vragen van een volgend nummer of op deze website verschijnen.

Reacties zijn gesloten.