We hebben enkele mooie verrassingen in petto!

We hebben enkele mooie verrassingen in petto!

Het is reeds van in het voorjaar van 2014 geleden dat we een crowdfunding gehouden hebben om een eerste proefmagazine te maken. Dit was een volwaardig magazine waarbij we wouden testen of we dit konden bolwerken: voldoende goede artikels schrijven, een vormgever vinden, een goede drukker contacteren, alles verzonden krijgen … Eens je begint besef je pas wat er allemaal bij komt kijken. Maar het allerbelangrijkste was natuurlijk testen of we voldoende mensen zouden overtuigen om een abonnement te nemen.

En dat is zeer goed gelukt, zo goed zelfs dat we ondertussen al bijna 5 jaar bezig zijn en binnenkort ons 20ste nummer versturen. Dat is toch een eerste mijlpaal in de geschiedenis van het magazine. En mijlpalen moet je vieren! Dus …

Wat gaat er gebeuren?

We hebben de afgelopen maanden veel gebrainstormd en overlegd. Wat kan wel, wat niet, wat zouden we graag doen … Ondertussen zijn er enkele zaken gesneuveld wegens niet haalbaar of te duur, maar we hebben ook enkele hele leuke zaken overgehouden. Heel veel kan ik er nog niet over kwijt, omdat het uiteraard een verrassing moet blijven. Maar in het eerstvolgende nummer, nummer 18 met als onderwerp dieren, wordt een eerste tip van de sluier opgelicht.

Maar het is niet alleen dat, er komen meerdere verrassingen aan om de festiviteiten op te luisteren! In de volgende maanden zal er veel duidelijk worden en krijg je alle informatie over wat je te wachten staat!

Ik kijk er alvast hard naar uit, ik denk dat jij ook heel blij zal worden!

 


Deze blog is geschreven door Frank Anrijs (Yggdrasil)

2 gedachten over “We hebben enkele mooie verrassingen in petto!”

  1. Hiep Hiep Hoera voor de jubileum. Ik lees in de Sapstroom van jullie digitale promotie, daar ben heel erg voor te vinden. Ik wacht hoopvol op het moment van inschrijven hiervoor. Proficiat!

    Beantwoorden

Plaats een reactie