Kom op voor de klimaatzaak: word mede-eiser!

Kom op voor de klimaatzaak: word mede-eiser!

 

In België was er in het begin van de maand december de succesvolste klimaatmars ooit uit de geschiedenis. Je zou denken dat dat onze ministers zou doen nadenken over een ander beleid, over een andere toekomst.

Maar niets is minder waar! Twee dagen na de mars stemde België, samen met Tsjechië, tegen de nieuwe Europese richtlijnen voor energiebesparing. De boodschap is dus niet overgekomen, het moet nog luider en duidelijker.

Een ander pad dat momenteel bewandeld wordt om een ander beleid af te dwingen gaat via de rechtbank, net zoals het in Nederland al succesvol is voorgedaan: Nederlandse klimaatzaak wint ook in beroep. De Belgische klimaatzaak roept op om risicoloos mede-eiser te worden en zo meer druk op de ketel te zetten.

Wat is de Klimaatzaak?

 

Meer informatie over de klimaatzaak vind je hier: De Klimaatzaak.

Ik ben mede-eiser!

Hey,

Ik ben mede-eiser geworden van Klimaatzaak. Dat laat ik je even weten, want ik dacht dat jij, die zich net als ik zich zorgen maakt over het klimaat, dat wellicht ook zal willen doen.

Onze overheden komen vandaag hun klimaatbeloftes niet na. Daarom doet Klimaatzaak beroep op justitie om ze daar via de rechter toe aan te zetten. De beste manier om deze actie te doen slagen, is groeien tot we met vele (tien)duizenden mede-eisers zijn. Want hoe luider onze stem, hoe moeilijker te negeren!

Wij kunnen alle mogelijke hulp gebruiken om een positieve impact te hebben op de toekomst van ons land en onze planeet.

https://www.klimaatzaak.eu/nl/co-demandeur/start

Bedankt,

PS: mede-eiser worden is volledig risicoloos en kan anoniem.

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *