Bouwen en Wonen, de nieuwste editie van het magazine!

De tijd gaat snel, zeker in de vakantieperiode! Ondertussen zijn we met de redactie al volop aan het werken aan het winternummer, het herfstnummer dat rond 21 september verschijnt is wat ons betreft bijna klaar.

Alle teksten geschreven, alle komma’s en spaties nagekeken. De artikels, foto’s en wensen zijn doorgegeven aan de vormgever die naar goede gewoonte zijn ding doet en een prachtig magazine aflevert.

Wat hebben we in petto?

De rode draad doorheen het magazine is deze editie: bouwen en wonen. Naast de vaste rubrieken zoals de plantbespreking, dierbespreking en recensie zijn er verschillende artikels over dit onderwerp, soms met verrassende invalshoeken. Denk hierbij aan de fotoreportage waarin we de vogel als architect bekijken. Of het uitstekende artikel van Marc Siepman over wormen als architecten van de bodem.

Daarnaast is er ook aandacht voor enkele projecten (Eikpunt, Servicepunt Anders Wonen Anders Leven) en alternatieve bouw- en woonmanieren: Tiny Houses, het gebruik van kalk-hennep en de strobalenbouw.

In onze longread werpen we een blik vooruit en bekijken we de (gewenste) toekomst van bouwen. Zeventien criteria worden aangehaald en uitgebreid besproken!

Daarnaast zijn er uiteraard nog een hele rist andere artikels, allemaal samen vormen ze weer een goed gevuld en interessant magazine dat je stof geeft om na te denken, te inspireren en te motiveren.

Een abonnement, dan mis je niets!

Heb je nog geen abonnement of wil je dit magazine over bouwen en wonen zeker niet missen? Wacht niet te lang en neem je abonnement hier: Jaarabonnement of losse nummer kopen.

 


Deze blog is geschreven door Frank Anrijs (Yggdrasil)

Plaats een reactie