Website wordt bijgewerkt

De afgelopen week heb ik een groot aantal kleine en grote verbeteringen doorgevoerd op deze website. Je ziet nu bijvoorbeeld https:// in de adresbalk staan, waarschijnlijk met een groen slotje ervoor. Dat betekent dat de communicatie tussen jouw computer en de webserver nu via een beveiligde verbinding gaat. Ook op andere fronten beschermen we je privacy beter.

Inhoudelijk, visueel en technisch is de site weer up-to-date gebracht. Ik hoop dat de site nu een stuk duidelijker is geworden en ook prettiger om te zien. Alle afbeeldingen zijn verkleind, zodat ze minder dataverkeer kosten om te laden. Bovendien laden ze nu alleen als ze ook daadwerkelijk in beeld zijn. Ik heb nog een lange lijst met dingen die ik wil verbeteren, maar dat komt in de loop van de komende weken en misschien zelfs maanden.

Per nummer is er nu een pagina, met het redactioneel erop. We voegen de komende tijd per nummer nog meer pdf’s toe met artikelen.

De winkel is ook aanzienlijk verbeterd: de beschrijvingen zijn duidelijker en er zijn nieuwe opties bijgekomen voor de abonnees die niet in Nederland of Belgiƫ wonen, maar wel in Europa.

De vragen die in het magazine staan, komen nu op de pagina Ingezonden vragen te staan.

Heb je nog tips voor de verbetering van deze website? Die zijn altijd welkom! Mail gerust naar webmaster@permacultuur-magazine.eu.

Dit blogje is de voorloper van een serie korte blogs die vanaf nu wekelijks zullen verschijnen.

Marc Siepman

Plaats een reactie