Waar vind ik informatie over permacultuur-activiteiten?

Er is veel veranderd de laatste jaren en ondertussen is er al heel veel informatie over permacultuur te vinden, zowel op het internet als offline. Denk maar aan de verschillende boeken die de laatste jaren zijn uitgekomen, het permacultuur tijdschrift waar je telkens interessante artikels kan lezen of de vele cursussen en lezingen die er op een jaar doorgaan.

Boeken kan je lezen in de bib of kopen, op het permacultuur tijdschrift kan je jezelf abonneren zodat telkens bij het begin van een nieuw seizoen in je bus valt, maar waar vind je informatie over cursussen en lezingen?

PermacultuurNetwerk

Jaren geleden hebben enkele permanauten hun koppen samen gestoken en het PermacultuurNetwerk opgericht. Een belangrijk doel was om permacultuur op de kaart te zetten en een centrale plek te hebben waar iedereen zijn project kan bekend maken én zijn activiteiten kan promoten. Niet alle, maar wel lezingen, opleidingen, cursussen, rondleidingen … in verband met permacultuur kan je daar vinden.

Je kan zelfs je eigen project, hoe klein ook, mee op de kaart zetten. Het geeft moed aan anderen om te zien dat we toch al met velen zijn die permacultuur hoog in het vaandel dragen, dus laat je zeker niet tegenhouden om je eigen project bekend te maken!

Alle informatie, alle activiteiten en de mogelijkheid om jezelf op de kaart te zetten vind je hier: PermacultuurNetwerk

Plaats een reactie