Enkele interessante video’s en artikels

Enkele interessante video’s en artikels

Voor deze week heb ik enkele interessante video’s en artikels gevonden. Er is zoveel informatie beschikbaar op internet, maar dat is soms ook juist het probleem: hoe moet je dat allemaal vinden 🙂

1. Wat voor bodem heb ik?

Het is belangrijk om te weten wat voor bodem je hebt en er zijn allerlei trucjes voor. Maar uiteindelijk kom je elke keer weer op de textuur-driehoek uit. En deze begrijpen is niet evident zonder een goede uitleg.

En een goede uitleg kan je in de volgende video volgen:

2. Hoe kan een dorp klimaatverandering tegengaan?

Je kan klagen over het beleid van de regering, je kan op straat komen tegen multinationals die allerlei onethische dingen doen en er zal waarschijnlijk niet veel veranderen in jouw eigen leven.

Maar je kan ook je lot in eigen handen nemen en lokaal beginnen met iets te veranderen. Samen met je buren, buurt en gemeente. Een goed voorbeeld met extra links en informatie kan je hier bekijken: Hoe kan een dorp klimaatverandering tegengaan?

Bovennatuurlijke dieren

Een fantastische reeks van de BBC van ondertussen al vele jaren geleden, maar daarom niet minder interessant! Je kan de 6 afleveringen van een half uur bekijken via youtube, ik verzeker je, ze zijn zeer de moeite waard!

De eerste aflevering:

2. Outer Limits

3. Hidden Forces

4. Time Warp

5. Paranormal

6. Close Encounters


Deze blog is geschreven door Frank Anrijs (Yggdrasil)

Plaats een reactie