Welke zotte verrassing hebben we in petto voor u?

Doorheen alle sombere vooruitzichten en het soms eindeloos lijken van de corona-maatregelen hebben we bij het Permacultuur Magazine een positieve boodschap en bieden we iets om naar uit te kijken. En dat kan zelfs vanuit ‘uw kot’. Er zijn al enkele keren enkele hints gegeven en indien je ook andere verenigingen zoals VELT of TuinHier volgt, heb je de aankondiging misschien zelfs al gezien.

Om het vijf-jarig bestaan van het magazine te vieren, hadden we beloofd om met een straffe actie uit te pakken en ook iets nieuws op te zetten.

Digitale nummers

Het nieuwe is dat we vanaf juni onze nummers ook digitaal aanbieden. Je kan deze afzonderlijk of als abonnement aankopen, net zoals de papieren versie. De prijs ligt iets lager omdat er geen druk- en verzendkosten zijn. Er komt een nieuwe, uitgebreide webshop, nummers die je digitaal aankoopt kan je downloaden of online bekijken en ze blijven altijd toegankelijk.

De keuze voor digitale nummers is in onze visie een logische: geen papier, geen drukkerij, geen transport, makkelijker te bewaren … Voor het milieu is het een verlichting, net als voor onze administratie. Het past dus helemaal in het gedachtegoed van permacultuur.

Een grote stunt

De grote stunt is de tijdelijke actie die we aanbieden voor onze trouwe (en nieuwe) lezers: je kan alle voorgaande en het nummer van juni aankopen tegen spotprijs: alle 20 nummers die al verschenen zijn kosten in principe op papier 161,50 euro. Digitaal zijn alle voorbije nummers aan te kopen vanaf juni aan een totaal van 114 euro (6 euro * 20 nummers, maar nummer 0 was al gratis). Maar via de tijdelijke actie kan je deze bundel van 20 nummers aankopen voor slechts 10 euro!

Deze spotprijs is een dikke ‘dank u wel’ voor iedereen die ons nummer leest en laat lezen, voor nieuwe lezers is het een kans om alle voorgaande onderwerpen te lezen of om hun verzameling eventueel te vervolledigen. Sommige nummers zijn immers in de papieren versie niet meer te verkrijgen.

Je kan je op de site nu al inschrijven voor deze actie, of je wacht gewoon tot begin juni 🙂


Deze blog is geschreven door Frank Anrijs (Yggdrasil)

3 gedachten over “Welke zotte verrassing hebben we in petto voor u?”

 1. Helemaal geweldig dat jullie dit doen.
  Dus voor nieuwe mensen die kunnen alle nummers aanschaffen voor 120 euro
  En ik kan het aanschaffen voor 10 euro omdat ik al abonnee ben
  Wat moet ik dan verder doen om in aanmerking te komen?
  Wachten tot juni of me nu op een of andere manier opgeven ?

  Beantwoorden
 2. Als Veltlid wil ik graag van jullie actie gebruikmaken en in juni 19 nummers digitaal ontvangen voor 10 euro.
  Wordt ik op de hoogte gebracht wanneer ik kan bestellen?

  Beantwoorden

Plaats een reactie