Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragenOp deze pagina beantwoorden we de vragen die we het vaakst krijgen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Wanneer verschijnt er een nieuw nummer?

Rond elke seizoenswissel verschijnt er een nieuw nummer: 21 maart, 21 juni, 21 september en 21 december. De exacte afleverdatum kan enigszins afwijken.

Back to Index

Waarom heb ik het laatste nummer niet ontvangen?

Waarschijnlijk heb je alweer vier nummers ontvangen en heb je je abonnement niet verlengd. Omdat het magazine vanuit België verzonden wordt is het wettelijk niet toegestaan om abonnementen door te laten lopen zoals dat in Nederland gebeurt. We helpen onze abonnees wel herinneren door middel van een brief bij het voorlaatste nummer, maar wellicht heb je deze over het hoofd gezien of ben je vergeten te betalen.

De oplossing is simpel: verleng alsnog je abonnement en bestel het nieuwste nummer los bij.

Back to Index

Wat zijn de verzendkosten?

Op dit moment rekenen wij geen verzendkosten. Dit is mede mogelijk door donaties. Dank daarvoor!

Back to Index

Hoe worden mijn persoonsgegevens gebruikt?

Je persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor je ze hebt afgestaan: heb je een nummer nabesteld of een abonnement genomen, dan gebruiken we de gegevens om de betaling te verwerken en het nummer toe te sturen. Als je lid wordt van de nieuwsbrief of de blogmail, gebruiken we je gegevens ook echt alleen daarvoor.

Back to Index

Kan ik ook zelf geld overmaken om mijn abonnement te verlengen of moet het via de website?

Je kunt ook geld overmaken, maar zorg er dan wel voor dat het duidelijk is naar welk adres het magazine gestuurd moet worden. Vermeld ook je e-mailadres, zodat we je kunnen benaderen over je abonnement. Stuur dus ook even een mail naar secretariaat@permacultuur-magazine.eu met je volledige adres en rekeningnummer. Dan kunnen we je bestelling correct verwerken.

Maak het juiste bedrag over naar BE70 9731 2786 4525 ten name van Permacultuur Magazine onder vermelding van ‘verlenging abonnement’, ‘nieuw abonnement’ of ‘nabestelling’.

Back to Index

Ik ontving wel de verpakking, maar niet het magazine! Wat nu?

Dat is heel vervelend! De oorzaak ligt erin dat we composteerbare verpakkingen gebruiken voor het magazine. Helaas gaat die wel eens open, toch willen we geen plastic verpakking gebruiken.

Stuur een mail, ondertekend met de naam die bij het abonnement hoort, naar secretariaat@permacultuur-magazine.eu, dan sturen we een nieuw exemplaar toe.

Back to Index

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Het is niet nodig je abonnement op te zeggen. Een abonnement is altijd vier nummers en stopt daarna automatisch.

Back to Index

Wat is de levertijd van de losse nummers?

Losse nummers worden altijd aan het begin van de maand en halverwege de maand verzonden.

In het ergste geval moet je dus ruim twee weken wachten op je bestelling. Dat is niet leuk, maar we moeten onszelf ook beschermen. We zijn allemaal vrijwilligers en kunnen niet dag en nacht paraat staan. Er zijn nog zoveel andere dingen die ook moeten gebeuren en er moet ook nog tijd zijn voor onze gezinnen. We hopen op je begrip hiervoor.

Lees ook: Waarom duurt het soms zo lang voor ik antwoord krijg?

Back to Index

Reacties zijn gesloten.