Wie werken er allemaal mee?

Alle medewerkers komen uit Vlaanderen of Nederland en doen dit op vrijwillige basis.

Redactieraad

RedactievergaderingDe redactieraad zorgt voor de inhoud van het magazine en communiceert met de vormgever, de drukker, de abonnees, de auteurs en de externe medewerkers om alles in goede banen te leiden.

Frank Anrijs van De Natuurlijke Moestuin en Yggdrasil is al enkele jaren bezig met natuurlijk tuinieren en gezonde voeding. Natuurlijk en gezond tuinieren in samenwerking met en naar het voorbeeld van de natuur. In 2016 verscheen zijn boek ‘Zeven stappen naar een natuurlijke moestuin‘.

Piet Anrijs is verwoed biologisch tuinier, was politiek actief in de groene beweging en gewezen nationaal voorzitter van Velt. Hij startte in 1996 met Lucrèce Roegiers het permacultuurproject Yggdrasil, dat nu, met zoon Frank, verder wordt uitgebouwd als ontmoetingsplaats voor permacultuur.

Chantal van Genderen was ruim tien jaar verantwoordelijk voor het Amsterdams Centrum voor Fotografie. Na haar permacultuuropleiding en studie natuurvoedingskunde startte zij het bedrijf Voeding en Verbeelding. Daarnaast is ze betrokken bij de Stichting Permacultuur Onderwijs en Voedselbos Nieuwe Erven in Brummen.

Karin Hanus is interne communicatiemanager bij Oxfam-Wereldwinkels, en verslaafd aan alles over regeneratieve (landbouw)praktijken hier en in het Zuiden. Ze is lesgever vanuit Yggdrasil, en heeft haar permacultuurproject Soeka Walipini in Destelbergen.

Lucrèce Roegiers is al sedert de jaren zeventig bezig met ecologische voeding en kruiden. Sinds 1993 is ze enthousiast bezig met permacultuur. Ze staat mee aan de wieg van het permacultuurproject Yggdrasil in Tienen.

Caroline Siepman is logopediste en kindercoach, maar richt zich sinds 2015 op sociale permacultuur. Sinds 2017 ontwikkelt en geeft zij cursussen en workshops met als thema’s: verbinding, communicatie en groepsdynamiek (carolinesiepman.nl). Ook is zij betrokken bij Permacultuur Centrum Nederland.


Taakverdeling

Eindredactie Nederland
Anita Bartstra
Caroline Siepman

Eindredactie Vlaanderen
Marc van Hummelen
Lucrèce Roegiers

Beeldredactie
Chantal van Genderen
Marin Leus

Cartoon
Hendrik-Jan Peeters
Strip
Bart van der Kraan

Vormgeving en lay-out
Geert Vandeplancke

Secretariaat
Piet Anrijs

Communicatie
Karin Hanus

Webmaster
Marc Siepman
Karin Hanus

Reacties zijn gesloten.