Heb je een brief ontvangen bij je magazine?

Heb je een brief ontvangen bij je magazine?

Het nieuwe nummer van het Permacultuur Magazine is verstuurd en ligt normaal in je brievenbus of is misschien ondertussen al uitgelezen! Het zit weer tjokvol interessante artikels met als rode draad ‘Bomen’.

Praktische en theoretisch informatie, een fotoreportage en zoals altijd een afsluitend gedicht. De reacties tot nu toe zijn bijna uitsluitend positief, heb je zelf een idee of aanmerking voor een toekomstig magazine dan mag je dat altijd laten weten in de reacties hieronder: een onderwerp dat eens mag behandeld worden, een artikel dat je niet goed vond of een vraag waarmee je sukkelt en die je graag beantwoord hebt!

Abonnement

Vergeet ook niet dat een jaargang 4 nummers inhoudt en dat je daarna je abonnement moet vernieuwen. In principe zit er een brief bij je magazine om je eraan te herinneren dat je abonnement afloopt, maar deze wordt vaak over het hoofd gezien. Heb je nog geen magazine ontvangen dan is je abonnement verlopen, heb je een brief bij je magazine zitten, dan heb je nog even tijd en moet je voor begin december je abonnement verlengen 🙂 .

Maar uit eigen ervaring met zo’n dingen weet ik dat je dat best niet opzij legt ‘voor later’ want dan geraakt het vergeten. En dan schiet het je pas te binnen drie maanden later wanneer er geen nieuw magazine in de bus zit. Er zijn immers zoveel andere zaken die onze aandacht opeisen zoals kinderen, werk, hobby’s …

Lees het magazine aandachtig en met veel plezier en verleng je abonnement nog vandaag zodat je kunt blijven lezen!

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *