Welk Ontwerp Vindt U Het Beste?

Welk Ontwerp Vindt U Het Beste?

Welk Ontwerp Vindt U Het Beste?

We zitten in de eindfase van de voorbereidingen voor het nul-nummer. Verschillende belangrijke zaken zoals de drukker, de inhoud, de deadline, … zijn al beslist, en momenteel zijn we bezig met het ontwerp van het magazine.

Dit is heel belangrijk want een goed ontwerp geeft de lezer direct een goed gevoel, zet je in de juiste ‘vibe’ om het magazine te lezen :-). Dit wordt bepaald door tal van elementen zoals kleuren, lettertype, foto’s, indeling van het blad, titels, …

Onze ontwerper heeft enkele voorstellen gedaan en we hadden ook graag jouw visie hierop gehad. Jij bent immers onmisbaar voor het blad en we willen zoveel mogelijk samen doen zodat het magazine van iedereen is!

Daarom hebben we 2 voorlopige ontwerpen online gezet voor u om te bekijken. Het is een voorlopig ontwerp, we staan dus open voor alle opmerkingen en aanbevelingen!

Onder de foto’s kunt u de poll invullen om zo uw voorkeur te geven. Hebt u nog specifieke opmerkingen, adviezen of suggesties, dan kan u deze doorgeven via het contact formulier onderaan de pagina.

Alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage, zo bouwen we stilaan samen aan een voortreffelijk magazine!

Stem op het Ontwerp met jouw voorkeur via volgende link: Welk Ontwerp heeft uw voorkeur?

 

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Welk Ontwerp Vindt U Het Beste?

  1. Pingback: Poll: Welke Voorpagina Heeft Gewonnen? - Permacultuur Magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *