Poll: Welke Voorpagina Heeft Gewonnen?

Enkele weken gelden hebben we een poll opgestart, de keuze ging tussen 2 ontwerpen die mogelijks de voorpagina zouden worden. Het waren nog geen definitieve ontwerpen, dus het was niet de bedoeling dat één van de 2 pagina’s ook de effectieve voorpagina zou worden.

Wel wouden we een idee krijgen wat jullie graag wilden zien als voorpagina, welke kleuren, welke stijl, … Nadat jullie je mening gegeven hadden konden we dan verder verbeteren en verfijnen.

Winnaar van de Poll

Winnaar van de Poll

De resultaten

Er zijn redelijk wat stemmen binnen gekomen en hierdoor hebben we toch een duidelijk richting gekregen van jullie.

Allereerst moet ik zeggen er via het contactformulier onder de poll veel extra opmerkingen en tips zijn doorgestuurd die ook sterk helpen in het ontwerpen van de definitieve voorpagina.

De uitslag was duidelijk, jullie voorkeur ging uit naar het 2de ontwerp. Zo’n 60% van de stemmen was voor dit wat strakkere, moderner ontwerp. Maar zoals al gezegd, zijn er nog veel extra tips voor verbetering binnengekomen.

Samen met een nieuwe coverfoto zullen we al deze tips meenemen naar de ontwerper en een perfecte voorpagina samenstellen voor het eerste Permacultuur Magazine.

Al hebben we gemerkt dat er veel tegenstrijdige adviezen zijn binnengekomen, dus het zal nooit perfect zijn voor iedereen :-).

 

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *