Getipt door Vlaamse Low Impact Man

rp_Steven_Vromman.jpgWil je dit weekend nog ’s iets doen voor een vrolijke nieuwe wereld?“, vraagt Gentenaar Steven Vromman, in Vlaanderen algemeen bekend als de Low Impact man, zich af. Zoals we van hem gewoon zijn, volgen dan enkele tips.

Ook hij is ervan overtuigd dat permacultuur een perfect idee is voor een nieuw tijdperk. En dat het Permacultuur Magazine kan helpen om frisse en creatieve ideeën bekend te maken!  “Draag je steentje bij naar eigen godsvrucht en vermogen“, tipt hij.

Dank je wel, Steven!

Heb jij ook een blog of website? En vind je ook dat dit Permacultuur Magazine een goed idee is? Help dan mee om dit initiatief en deze crowdfunding campagne bekend te maken. Heb je geen blog, maak dan gebruik van sociale media, zoals Twitter, LinkedIn, Facebook en vele andere.

Het leven kan mooi zijn“, besluit Steven. “En daar kunnen we zelf mee voor zorgen.

 

 

Bookmark the permalink.

2 Responses to Getipt door Vlaamse Low Impact Man

  1. Hallo!
    Ik las over jullie initiatief via de transitiesite vlaanderen. Blijkbaar zijn jullie goed op weg wat betreft de publicatie van een nulnummer. Vergeet ook onze coöperatieve drukkerij niet als je aan drukken denkt. Wij zitten middenin de sector en het verenigingsleven… het is maar een idee, geen blinde sollicitatie 🙂 Goed bezig, doe zo voort!
    Grtjs, Erik.

  2. Het leven is prachtig. gefeliciteerd met je crowdfunding succes!
    Ben benieuwd waar de teller stopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *