Crowdfunding: Oproep tot steun!

Crowdfunding: Oproep tot steun!

Crowdfunding: Oproep tot steun!

Je hebt het ongetwijfeld al gemerkt op Facebook en Twitter, we hebben de crowdfunding voor het Permacultuur Magazine sinds enkele dagen opgestart!

We zijn rustig begonnen, zodat we zeker waren dat alles in orde was. We hebben besloten om de crowdfunding zelf te organiseren en niet via de klassieke wegen (Crofun, Kickstarter, …) omdat we dan direct een heel deel van onze giften moesten afgeven aan tussenorganisaties. En dat is natuurlijk niet de bedoeling :-).

Het gevolg hiervan is wel dat het doneren soms niet zo vlot verloopt als het zou kunnen, en dat de donatie via een bankoverschrijving gebeurd. Geen Paypal, geen Ideal, … Want ook hier blijft er telkens een stevig percentage plakken.

Je ziet het, alles wat je doneert gaat rechtstreeks naar het tijdschrift, waardoor de kans dat het tijdschrift er komt alleen maar groter wordt. Het streefdoel is € 6000, hiermee kunnen we dan een o-nummer uitbrengen en ook een start maken met een volledige jaargang.

Aan het tempo waaraan tot nu toe gedoneerd wordt te zien, zullen we het vooropgestelde doel halen. Maar dat wilt niet zeggen dat je niet meer alle moeite in de wereld moet doen om deze boodschap te delen!

Hoe meer mensen er op de hoogte zijn en actie ondernemen, hoe sneller wij zekerheid hebben dat we effectief een nummer kunnen uitbrengen!

Ga zelf snel doneren of breng je vrienden, collega’s en familie op de hoogte van onze Crowdfund-actie: Doneren voor het Permacultuur Magazine!

 

 

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.